Bottomless brunch…eller som vi skulle kunna kalla det – Brunch Söndag deluxe Del 6 av 8 Social Eatary

Brunch söndag på Malmö Live, Social Eatary

Söndagsbrunch, ett avslappnat härligt koncept med en gnutta flärd och lyx, en gnutta kärlek och en stor portion mat. Verkligen älskar de söndag vi har bokat in med brunch med vännerna. Man får en stund av glädje, vänskap och en massa gott att välja på. Man hinner prata och uppdatera varandra, få en sådan bra att leva feeling. Denna gången landade vi på Social Eatary i Malmö för deras Bottomless brunch. Önskade att man själv hade varit lite mer bottomless, så man hade kunnat äta mycket mera.

Välkomna
Välkomna!!
Sötsaker i mängder…frossa, frossa, frossa

Ögonen blev stora både på mig & min tjejkompis, då det första vi såg var det stora överfyllda dessertbordet. Det skojade man inte bort. Ett bord fylld med hallonpaj, cupcakes, pannacottas, kakor, cheesecake, chokladfontän, frukter, smoothies………. hur fasiken skulle vi kunna få i oss allt??

Vi blev visade till vårt bord sen var det bara att gnugga händerna och börja frossa. Grabbarna började direkt vid ostbrickan, själv startade jag med det varma…revben, kyckling, bacon, äggröra, chili con carne, lax….tror inte jag ens kommer ihåg allt där var att välja på.

Godsaker i långa rader

Räkor, ägg, skinkor, grönsker, mangosallad, ceasarsallad, bröd, juicer, våfflor verkligen allt man skulle kunna önska sig på brunchbordet. Flera sorters juicer, kaffe och te.

Skaldjur, sallader, grönsaker, pålägg
Bröd, croissanter, bullar…

Vi åt, vi drack, vi åt, vi hämtade mer, vi tog till varandra och mellan tuggorna försökte vi få fram en massa ord och en stor portion skratt. Så avslappnat, så skönt och så mätta vi blev.

Ännu en god och härlig söndag har startat och när vi är mätta och belåtna, säger vi hejdå och åker åt vart och sitt håll. Det var en brunch när den är som bäst och Social Eatary får många tummar upp av oss. Här återkommer vi garanterat fler gånger. Har ni något favorit brunch ställe?

Kram Kajsa

Här är fler goda brunchställen i Malmö: Grand Öl och MatGustav Adolf Nya TrölsNam DoPappas Flickor2 thoughts on “Bottomless brunch…eller som vi skulle kunna kalla det – Brunch Söndag deluxe Del 6 av 8 Social Eatary”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *