3 år Hurra! och en liten utlottning

Vi fyller 3 år hurra!

Tänk att vi har bloggat i hela 3 roliga år och det vill vi fira med att göra en utlottning till någon av våra fantastiska läsare.

Men först måste jag bara säga vilka tre år jag och Lena har haft. När Lena kom med idén att starta bloggen, ja då var ju inte jag sen att haka på och så roligt det varit. Dessutom så mycket glädje vi har fått av er alla som tittat in. Den realtionen är något så speciellt och man får en massa extra kompisar. Kanske även en dag här framöver vi kan sno ihop en bloggdejt och ses i verkliga livet…vad tror ni om det?

Vinstockar i rader i Champagne Frankrike. I bakgrunden ser man en liten by och sjö nere i en dal.

När man får äta gott

Vi har både ätit och drukit gott under de här 3 åren. Som när vi åt på Lyran där varje rätt dessutom var så otroligt fint upplagd och härligt presenterad. Eller som sommarkvällen vi landade på Osteria Qui och pop up restaurangen Ivar Ivar längst kanalen. Eller när vi landade på denna lilla mysiga familjära kvarterskrogen Kv. Åkern. Var det kanske dessutom på någon av dessa som allt startade?

Ringblomma på Surdesgplätta

Underbara resor

Vi har både rest ihop och var för sig till  fantastiskt trevliga platser ut i Europa.  Som när vi testade Champagne nere i Frankrike eller när Lena och hennes man besökte Kroatien i höstas eller vi landade i det ganska okända resmålet Debrecen i Ungern och fick uppleva en vinfestival.

Choklad kladdkaka gjord på både mörk och vit choklad med ett nougattäcke. Toppad med grädde och blåbär.
Dubbel kladdkaka. Mums!

Kul i köket

Vi har båda haft ganska roligt i våra kök, Lena hon får terapi av att stå i köket och dessutom lagar hon fantastisk mat och bakar goda kakor. Bara testa detta recept på dubbel kladdkaka to die for om du är Choklad älskaren. Eller kanske vi kan fresta med denna solgula cheesekake med smak av sommar. För sommaren är ju inte helt över än.

Pinacolada Cheesecake

I alla fall så skulle det aldrig varit så roligt utan er! Så för att fira lite så kör vi denna utlottning på bloggen:

Utlottning Obs! Tävlingen är avslutad!

För att få en lott så svara på nedan fråga och för att dessutom få en bonus lott så länka vår blogg i er blogg och låt oss veta det, så hittar vi in till er också. .

Alla lotter läggs i skål och vinnaren dras den 11/9 och meddelas på bloggen och i ett personligt meddelande.

Svara på frågan: Vart startade idén till Bloggen?

Utlottning av fin handsydd påse till flaska
Handsydd presentpåse från Atalje Lil sis

Vinsten av vår utlottning är en handsydd present påse passande en Saft – Vin – Champagneflaska gjord av Atelje Lil Sis,  Vinstvärde 65 Kr

Vinst skatt betalas ev. Av vinnaren.

Lycka till!

Livet är till för att levas och det ska levas fullt ut!

Nu kör vi förhoppningsvis tre år till!

Kram Kajsa & Lena

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

15 reaktioner till “3 år Hurra! och en liten utlottning”

 1. Så tacksam för att ni besökte KV. ÅKERN i Malmö där idéen till bloggen föddes. Det har gett många av oss andra både tips på vart man gå för att få en kulinarisk upplevelse eller-operations på vad och hur man kan laga till för att fixa det hemma i sitt eget kök.
  Stort grattis på födelsedagen 🎂🍮🍾

 2. Stort grattis på 3 års dagen ! Älskar verkligen er blogg.
  Vilken fin presentpåse.
  Svaret på frågan är: I Malmö på en krog som heter Åkern

  Kram

 3. Bloggen startade på en kvarterskrog i Malmö som heter Åkern.
  Naturligtvis länkar jag. Fattas bara annat.
  Stort GRATTIS till er fina, underbara blogg.
  Ha en fin dag. Kramar Lene

 4. Hej på Er och stort Tack för 3 år med intressant läsning. Jag har följt er hela tiden. Hade varit kul att få fler tips på bloggar som är lik er. Jag står utanför tävlingen då jag inte har någon blogg men vill såklart säga Grattis på 3 årsdagen, hade verkligen varit kul att träffas. Kram Malin.

  1. Tack Malin, kul att läsa att du följer oss! För att vara med behövs ingen blogg dock!
   Ses gärna en dag!
   Kram Kajsa

 5. sv: Vad härligt! Jag är också tacksam över kärleksfull partner och solsken! Vänner har jag inte direkt några. Men en himla fin familj istället 🙂

 6. Grattis till era tre år! Så kul att blogga tillsammans, som ett… ”koncept” … eller vad man ska säga…
  Jag startade min första blogg redan 2007 eller 2008… minns inte, men det blev nog bara ett par tre inlägg innan det rann ut i sanden… trodde ingen ville se mina bilder på mina blommor i köksfönstret och läsa om mina saker på köksbordet 😉
  Sen blev det renodlad sy-blogg 2009 och när jag märkte att det blev så att jag ville skriva om annat än sömnad, så startade jag nuvarande blogg 2010.
  Det är kul med bloggande, och senaste tiden har jag hittat lite ”nya” och ”nygamla” pärlor! Bland annat er trivsamma blogg!
  Kram/Maria

 7. Grattis till 3-års dagen! Ja ni har sannerligen varit med om mycket härliga saker, och ätit så gott att det vattnas i munnen av bilderna! Jag skulle gärna ha varit med på dessa gastronomiska njutningar och äventyr!😄

  Kram
  Lillan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *