Livet rullar på och favorit i repris

Hallå! Här har det varit tyst ett tag. Livet har rullat på och det känns som det aldrig tar slut, roligheterna med livet då. Det har varit babyshower, en 30 åring, en hallrenovering och dessutom planering inför ett bröllop. Ja, nog är det full show här hemma.

En bröllopsmässa med lite galet roliga ideer som en galen bröllopstårta för livet
Härligt galen bröllopstårta

Det är nu några veckor kvar innan sambons dotters bröllop ska firas och det är dessutom en hel del att stå i. Jag har ju äran att få vara toastmadame med en annan tjej. Vi kör nu lite planeringsmöten för att få ihop hela vårt jobb för en lyckad dag & fest. Sen är det dekorationer som ska till för den stora dagen, så även lite pyssel står på dagordningen. Samt man måste ju fixa till sig lite snygga kläder också.

Mitt i allt detta så borde vi varit ute på kolonin och startat upp stället. Men ett vattenrör sprang läck så vi har därmed verkligen halkat på efterkälke.

Falsk potatissallad och korv

Falsk potatissallad med Zuchini
Zucchinisallad ( Falsk Potatissallad

Som ni ser så har livet just nu en massa att ge oss på alla håll och kanter. Ikväll körde vi med en enkel och hyfsad snabblagad middag. Falsk Potatissallad med stekt korv. En lättare variant istället för potatissalladen gjord på Zucchini. Den är riktigt god!

Korvbröd

Hade jag haft mer tid, så skulle jag bakad några korvbröd till. De är ju goda och enkla att sno ihop. Men idag skulle det gå extra fort, för det är dessutom tvättstugan ikväll.

Ceasar potatissallad
Ceasar potatissallad

En annan god potatissallad till korven är den här – ceasar potatissallad, jisses, den går inte heller av för hackor.

Nästa gång ska jag bjuda er på en hemmalagad bostongurka. Tyvärr hann den inte bli klar till dagens middag men jag tror med all säkerhet att det snart blir grillad korv i trädgården på kolonin. Det ser dessutom jag fram emot. För middag ute är ju oslagbart gott!

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

7 reaktioner till “Livet rullar på och favorit i repris”

 1. Ja, vad är det med middag utomhus?
  Ikväll käkade vi grillat på terrassen och jag njuter lika mycket varje gång det är varmt nog att sitta där nu.

  Ni har verkligen fullt upp! Men sååå kul med stundande bröllop! Älskar att gå på bröllop! Att få klä upp sig riktigt fint och alla är så glada 🙂
  Vilket hedersuppdrag att vara toastmadame!

 2. Så mycket roligt som händer i ert liv nu. Bröllop, babyshower och dop/namngivningar är så roliga fester. Häftig tårta. Den hade jag också kunnat haft.

 3. Låter som ni verkligen har fullt upp men roligt med ett bröllop och hoppas på fint väder. Ibland har man mindre tid för kökssysslor så då får det duga med enkel mat men det kan vara gott det också ibland

 4. Du har fullt upp med den rollen! Jag har varit toastmadam en gång och ja det är fullt upp. Det är en ära att få vara det, det är kul men det är rätt mkt som ska fixas.
  Jag har inte varit på ett bröllop på många år. Det är mysigt med bröllop. Vansinnigt kul att fota också men ack så nervöst att göra. Jag har fotat fem bröllop (tror jag att det blev). Ingen har klagat men jag har fortfarande en känsla att de inte är nöjda. Men toastmadam det var inte alls lika nervöst. Snacka är ju verkligen min grej. 🙂

  Oh va gott det såg ut, alltihop! Nu blev jag sugen på hemmagjord potatissallad.
  Kram

 5. Dessa potatissallader låter ju väldigt goda och jag som älskar potatissallad får nog ta och testa dessa nån gång. Blir alltid lika sugen på matlagning när jag läser din blogg 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *