Allt har sin början och allt har sitt slut!! 

Allt har sin början och allt har sitt slut!! Vi har nu tagit ett beslut att Bland Kastruller får pausas på obestämd tid. Bloggen som fyllt era sinnen och smaklökar med massor av goda recept. 

I bakgrunden en ljusblå keramikskål med brödskivor av surdeg och handgjort smör. I fronten av bilden en brun soppåse med stämplat Kv. Åkern Nobelvägen 73. I påsen sticker silverbestick upp.
Dukat hos Kvarteret Åkern i Malmö

Allt började en kväll i september när vi landade på en riktigt mysig kvarterskrog som kändes som vi landade i någons vardagsrum. Här blev vi serverade en rad rätter och vin under kvällen och Lena hade en idé om en gemensam blogg i maten och vinets tecken. Två helt olika tjejer som skulle driva en blogg om mat, vin och annat roligt. Lena hon har bjudit på en massa härlig kunskap om viner och Champagne och jag (Kajsa) har bjudit på dukningar, recept och en massa annat roligt.

That Way skylt
That Way?

Ja, så började hela vår resa som sedan september 2017 sträckt sig fram tills nu 2024. Nästan 7 härliga år med er! Men nu är det slut. Kanske inte för gott, men för nu.

Har ni något speciell trevligt minne som ni har tagit mer er från oss??

Fast jag (Kajsa) lämnar inte er helt för alltid för snart gör ”Tanten i stan” entré.

Bild på två tjejer, vi bloggerskor och 100 frågor
Allt har sin början och slut
Lena och Kajsa

Tack från oss och för alla fina kommentarer. Ni är guld värda.

Kram Kajsa & Lena

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

8 reaktioner till “Allt har sin början och allt har sitt slut!! ”

 1. Jag har verkligen uppskattat blandningen på bloggen! Kul att få en massa kreativa tips, smarriga recept men också lite lärdom om vin (ett område jag verkligen är novis inom!). Kul att ni höll i bloggen så länge och vem vet, kanske får vi läsa lite om eventuella framtida vinprovningar hos Tanten i stan 🙂

 2. Men så tråkigt. Har verkligen gillat er blogg. Men som du skriver., Det är för nu. Ni kanske saknar den om någon månad 🙂 Ser fram emot tanten i stan också.

 3. Jag gillar er kreativitet och även era receptinlägg, jag som också lägger ut recept mellan varven uppskattar sådant.

  Vad roligt att Kajsa du ska fortsätta

  Må så gott till er

 4. Tråkigt att ni ska sluta blogga om mat & vin. Men ibland har saker ett slut.
  Det ska väldigt roligt att få följa dig Kajsa med ”Tanten i stan”. Om du delar i dag tråden.

  Ta hand om er & va rädda om er❣️🤗

 5. Ja, allt har ett slut, även om det är tråkigt. Trots att jag inte är så himla duktig på att kommentera så gillar jag er blogg.
  Jag följer gärna med ”tanten på stan” och hennes äventyr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *