En bondbrud på 007 Bond premiär

Jag och sambon spexar inför kvällens Bond premiär
Jag och sambon spexar inför kvällens Bond premiär
James Bond premiär - No time to die
Jag och sambon spexar inför kvällens Bond premiär

Det var i Torsdags det hände! Röda mattan utrullad, finstassen på och läpparna rödmålade. Det var dags för oss att gå på en 007 Bond premiär av den nya bondfilmen ” No time to Die” som egentligen skulle varit på bioduken för 1,5 halvt år sedan. Jag är väl egentligen inte en stor bondfantast men när det liksom vankas en 007 premiär med mingel, röda mattan och Bollinger i baren, ja då är även jag intresserad. Så när biljetterna släpptes kl 10:00 så var jag snabbt framme och skulle boka. Biografens bokningssystem brakade ihop och det var dessutom tufft att hänga med på den salong som jag helst velat gå på. Jag fick ta en av de andra salongerna istället, även den med öppen bar inne i biosalongen och ett barbord framför stolen. Vi älskar att gå på bio på Biograf Spegeln i Malmö, det känns alltid lite extra lyxigt när vi landar där.

Vi går på röda mattan och blir fotograferade framför Bond bilen på kvällens Bond premiär
Vi kör smoking och aftonklänning till premiären

Så klart gick vi all in med aftonklänning, klackar, röda läppar, kostym, vit skjorta och svart fluga. Det är ju dessutom få gånger förunnat man får ta på finklänningen.

Självklart Bollinger på en Bond premiär

Utanför biografen stod ”bondbilen” och röda mattan var framme. Inne i foajén så började man med lite mingel innan filmen. I baren kunde man så klart välja mellan James Bonds favoriter Bollinger och Dry Martini och valet var självklart Bollinger för oss.

Två champagne glas och en hand som häller Bollinger flaska
Så klart dricker vi Bollinger i glasen

”Jag dricker champagne när jag är lycklig, och när jag är ledsen. Ibland dricker jag när jag är ensam. Har jag sällskap anser jag att champagne är självklart. Jag smuttar gärna på ett glas när jag inte är särskilt hungrig, och jag dricker alltid champagne när jag vill ha något att äta. Annars dricker jag aldrig champagne – utom när jag är törstig…”

”I drink my Champagne when Iam happy and when Iam sad.
Sometimes I drink it when I am alone. When I have company I consider it obligatory.
I trifle with it when I am not hungry and drink it when I am.
Otherwise I never touch it, unless I am thirsty”.

Madame Lily Bollinger

Chips med tångkaviar oh gräddfil i en pappskål, liten munsbit med laxmousse och två glas Bollinger
Lite mingel innan filmen

Action, kärlek och explosioner och lite mingel tilltugg

Vi blev bjudna på lite mingel tilltugg innan filmen –  rotfruktschips med gräddfil och tångkaviar, en liten snitt med laxmousse och så ett fröknäcke med en mousse gjord av björnbär och getost. I foajén såg vi dessutom att någon mer än vi tagit fram finkläderna värda en Bond premiär. Det var en fin start på kvällen. Vi köpte med oss vars sitt glas Bollinger in till salongen och många runt omkring oss satt och sippade på sina Dry Martinis – shaken not stirred. Under filmens gång kunde man gå och köpa mer i baren inne i salongen, vilket alltid är riktigt trevligt.

Två glas Dry Martini, ljus och ett vattenglas
Många drack Dry Martini – Shaken no stirred

Filmen var fylld med vad en Bondfilm ska innehålla. Action, kärlek, brustna hjärtan, underfundiga punsch lines, stunts, explosioner och dessutom minst en skurk av storslagna mått. Trots sina nästan 3 H långa film, så var man fast från sekund ett i filmen.

Bollinger i bio mörkret

Helgen var även den fartfylld på ett lite annorlunda sätt med dotterns Crossfit tävling, sambons sons 30 års firande och ett litet 4 års kalas. Nu är det soffhäng resten av kvällen.

Välkommen Oktober, nu kör vi igång!

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

17 reaktioner till “En bondbrud på 007 Bond premiär”

  1. Några hade smoking eller väst. så det var lite extra festligt. Kul det måste varit med de premiärerna
   Kram Kajsa

 1. Men vilken lyx alltså. Som jag har saknat detta alltså. Tänk att vi äntligen får börja leva igen… och vilka snyggingar ni är alltså. Wow.

 2. Vilka snyggingar! Underbart när man kan gå ut och roa sig igen och en kväll med finklänning, champagne och bra sällskap är aldrig fel.

 3. ÄLSKAR!! Älskar att ni gick all in! Underbar bild med hårfönen 🙂 Min man var ju också på premiären fast utan någon röd matta. Han var dock sugen på att klä upp sig och gå och ta en martini först, men hoppade det då det var mitt i natten och han var ensam, haha!

  Hur går det förresten med dina födelsedagsplaner?
  Kram

  1. Tack!! Vi älskar att vara tokiga och att gå all in när vi har chansen.
   Födelsedagsplanerna är i full gång, lokalerna bokade till en fest och en brunch. Hur går det för dig??
   Kram Kajsa

 4. Bondfilmen är ju ett måste att se faktiskt. Missade tyvärr premiären men den rullar ju på nu så någon dag borde väl passa mig. Fina ni var på premiären

 5. Så himla festligt.
  Jag och gubben var på en Bond premier 1997 i Norrköping. Det var filmen ”Tomorrow never dies”.
  Film gick på filmstaden i stan och festen hölls på Grand Hotel. Det var många kändisar från Stockholm som hade kommit med buss till stan också. Kommer så väl ihåg att Alice Timander var där med två stycken toyboy vid sin sida.
  Kram Carin

 6. Snacka primiärglans. 🙂 Finaste stassen och alla härligheter – läckert.
  Ja, oktober är kommen och mörkret med den. Bästa tillfället att göra fest av vardag och helg.
  Ha det gott Kajsa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *