Fredagsdrinken Mudslide

Äntligen fredag igen och vi bjuder på årets första drink, Mudslide. Vi bjöd på en snarlik drink – Milkshake Baileys för exakt ett år sedan, då vi faktiskt gjorde exakt samma sak som i år. Syrran fyller år (igen!) ,vi äter en god middag ihop, dricker gott och så ska vi dessutom se JLT på scenen igen. Så ikväll blir det nästan precis som för ett år sedan. Alltså rockabilly för hela slanten.

2 glas med drinken Mudslide på en guldbricka
Mudslide som en god dessert drink

Drinken Mudslide är kanske mer som en dessert drink så skippa efterrätten och låt den goda drinken slinka ner i stället!

Mudslide

4,5 cl Baileys
2 cl Kaluha
2 cl Vodka
Is
Chokladsås

Ringla chokladsås på insidan av glaset och fyll med is. Tillsätt därefter Baileys, Kaluha och Vodka i en shaker med is och skaka kall. Sila upp i glaset och dekorera valfritt. Serveras med sugrör.

Mudslide drink i glas
Mudslide

Vill ni göra den alkoholfri, så förvandla den till en härlig chokladmilkshake så är ni med på fredagsdrinken ni med!

Drinken den är ljuvlig, söt, gräddig och dessutom helt perfekt att byta ut efterrätten med. Prova får ni se!

Nu ska vi snabba oss på för att få en toppen kväll med ett riktigt härligt svängig rockabilly gäng. Första gången vi såg dessa dalmasar var på en gratis konsert här i Malmö, på vår sommarscen i Pildammsparken. Eftersom det blev en riktigt lyckoträff är det nu den fjärde gången vi ska se dem.

JLT på Medley Malmö
Ös på scen med JLT

2024 har nu rivstartat och jag hoppas ni haft en skön vecka. Fortsätt häng med här på bloggen för varje fredag kommer jag att bjuda på en ny drink för att starta helgen med. Jag lovar att det kommer flera goda drinkar…typ 52 stycken.

Till er alla önskar jag därmed att ni får en trevlig helg. Rock on!

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

12 reaktioner till “Fredagsdrinken Mudslide”

 1. Den drinken får det att vattnas i munnen på mig! Vilka godsaker.
  Det enda jag har hemma av ingredienserna är isen och av bara detta blir det ju ingen höjdare😉. Får nöja mig idag med att bara titta.
  Trevlig trettondagshelg!

 2. Ser ju supergott ut tycker jag. Är så dålig på detta med drinkar, utan kör mina vanliga. Hoppas ni får en härlig kväll. Här kollar vi hockey och jag sitter här och hostar.

 3. Tyvärr gillar inte jag kaffe. Men dem som gillar kaffe så är detta en perfekt drink/ efterrätt 👌.

  Trevligt att gå på ett rocka Billy band som ni gillar att se på.

  Tack. Önskar dig med en trevlig helg! 🌹

 4. Jag, som inte dricker kaffe, har plötsligt fått smak för likörer med kaffesmak. Så denna drinken hade gärna fått förgylla mina fredagar.
  Hoppas att ni fick en trevlig kväll.

 5. Men tusan vilken syrra, fylla år igen 😉 Är själv inte så mycket för drinkar men den ser god ut att titta på i alla fall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *