Hockey & Skybar

Hockeylördag med vännerna och Arena Skybar, högst upp på Arena Hotell i Malmö. Det var en lördag med högt i tak hela dagen.

Utsikten från Skybar Arena Hotel Malmö
Utsikten från Skybar Arena Hotel Malmö

En av grabbarna i gänget hade aldrig varit på hockey förr, så han behövde vi introducera på bästa sätt. Krama Redhawks maskot på vägen in, ta en stärkande öl i baren och såklart se när spelarna presenterades och gled ut i rinken. Redan klockan två träffades vi utanför arenan för att gå in tillsammans.

Redhawks pampiga start på matchen med en upplåst Rödhök
Redhawks pampiga start på matchen hjälpte dem ingenting denna gång

Styrkande drycker fick vi verkligen ta i varje paus då hemma laget spelade riktigt ur uselt. Man skulle kunna säga att de fick riktigt mycket smisk när det slutade med 0-7 till motståndarna. Tur att vi hade bokat ett bord upp i skybar så kvällen däremot fick ett härligt slut.

Skybar
Skybar 16 våningar upp

Skybar 16 våningar upp

16 våningar upp, 85 meter över havet till Arenas hotel Skybar begav vi oss. Med en magisk utsikt via de stora panoramafönsterna. 360 graders utsikt i alla väderstreck och dessutom med en skön lyxig inredning. Här kändes det väldigt mysigt att få avsluta dagen på.

Baren på Skybar
Inredningen på Arena Hotels skybar

Trots en usel match var stämningen på topp när vi slog oss ner i restaurangen. Menyn var Pizza med lite annorlunda smakkombinationer. Det fanns även en pizza med alla smaker om man inte kunde välja endast en pizza. Det slutade ändå till sist med att vi tog vars en vanlig pizza. En kombination som funkade riktigt bra var salami och kapris, den jag åt var med pancetta och vispad Crème ´Fraiche. Jag tror jag har hittat mig en favorit. Vispad Crème Fraiche istället för vitlökssås kan bli min nya favvis. Alla var vi i alla fall överens med att pizzorna var fantastiskt goda.

Pizza
Magiskt goda pizzor
öl och vin

Kvällen fortsatte med samtal om kommande Halloween fest, skelett, min discofest, rökmaskin och såklart vår Kap Verde resa vi var på i December. Det var högt i tak hela kvällen och vi gick hem med ett leende på läpparna. Vad vore livet utan vänner.

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

6 reaktioner till “Hockey & Skybar”

 1. Jag måste faktiskt avslöja att jag heller aldrig varit på någon hockeymatch men skulle mer än gärna gå på en 😁 häftigt

 2. Jag bara älskar dessa takbarer alltså. Särskilt på sommaren då man kan sitta ut och kika över räckerna.

  malmö Arena har jag varit mycket på hockey på turneringar och matcher när sonen var aktiv. han fick erbjudande om att gå på hockeygymnasium där nere men nekade pga det långa avståndet till Stockholm

 3. Vilken härlig dag (minus förlusten)! Det mesta med creme fraiche är gott så vispad låter yummie 🙂
  På tal om sky barer – var ni uppe i Sky garden i London? Har en kompis som var där och rekommenderade det men hade tidigare läst negativa recensioner.
  Kram

  1. Hej,

   Visst är Crème fraiche gott!
   Vi kom aldrig upp på en takbar denna gången när vi var i London, trots vi hade några uppskrivna. hade tänkt på två andra som jag just nu glömt namnet på.Är det snart dags?
   Kram Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *