Kärlek till er alla

Vi vill passa på att sända er en massa kärlek idag när det är alla hjärtans dag. För idag får man en liten knuff till att verkligen sända fina hälsningar till alla sina nära och kära. Det är ju så lätt att bara hamna i samma hjulspår och tänka att alla vet ju….

” Love is not what you say, Love is what you do”

Vaniljhjärtan
Vaniljhjärtan en liten kärleksfull gest

Kärlek på jobbet, stan och ja överallt….

Själv startade jag dagen med att bjuda mina kollegor på ett vaniljhjärta på jobbet. En liten gest som dessutom blev så otroligt uppskattad.

Förra veckan när jag gick förbi Blomsterpigan (som alltid har så fina fönster) där hela fönstret var prytt med kärlekshälsningar. Igår hängde ett hjärta av rosor utanför som man kunde ta selfies. Jag stannade tyvärr inte, för det var några stycken som skulle föreviga sig på bild och jag hade ju dessutom inte sambon med mig. Men jag tyckte det däremot var väldigt gulligt!

Blomsterpigans fönster i Malmö, fylld med kärlek
Blomsterpigan, Malmö
Kärlek - Love skylt
Kärlek

I helgen var jag på bröllopsmässa och där om något ställe så handlar det mycket om kärlek. För vilken dag firas inte kärleken större än på ett bröllop? Man kan ju dessutom säga att det är den mest romantiska dagen i ens liv.

Är du gift? Själv är jag sambo! En dag tänker jag däremot gifta mig med min prins, men i år blir det sambons dotter som ska få stå i fokus.

Rosor och ljus dekoration

”Kärlek är inte att hitta någon att leva med

Utan någon man inte kan leva utan”

Ikväll blir det en lugn kväll där hemma med god mat, mys i soffan och förhoppningsvis ett glas bubbel eller två. I år skippar vi restaurangbesök och allt annat för en skön kväll hemma. Hur gör ni?

”Together is a wunderful place to be”

Jag avslutar med två sexiga drinkat: Between the sheets och Pornstar Martini. Lite tips inför dukningen och dessutom lite goda bubblor av Champagne i glaset.

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

8 reaktioner till “Kärlek till er alla”

  1. Ja, kram på alla hjärtans dag!
    Här blev det en mycket lugn dag så jag åkt på en förkylning och inte har varit utanför huset mer än små rundor med hunden. Det blev en smarrig räkmacka på hemmaplan, som maken köpt med sig hem.
    Jag är gift, faktiskt 2 gånger kan man säga, eftersom vi också gifte oss i Vegas (när vi redan var gifta!) som en rolig grej. Och jag skulle nog faktiskt kunna tänka mig att ha en bröllopsfest till bara för att det är så jäkla skoj med bröllop!!

  2. Åh vad fint med kärlekshälsningarna i skyltfönstret! Här blir det en myskväll med lite gott till. Vi brukar inte fira så mycket men det är ändå mysigt att göra något.

  3. Vi brukar sällan fira just den här dagen, men visst är det gulligt med kärlekshälsningar. Just idag gick vi ut efter hans jobb och jag tog ett glas champagne. Min man valde en supergod drink.

  4. Vi firade med att hälsa på ”gamlingarna”. Att ge dem lite av vår tid är mycket värt. Och så blev det några geléhjärtan ❤️.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *