Kom på en workshop – Blommor och bubbel

Min ytterst kreativa granne, Catarina, har kommit på ett nytt koncept. Blommor och bubbel. Hur häftigt är inte det?

Catarina driver ju Kreativt bord och hon är en riktig fena på det där att dekorera med blommor och sånt. Jag däremot kan ingenting om blommor och binderi, tyvärr, MEN jag är ju en fena på vin!

Här är det jag som står och viftar för försöksgruppen i höstas

Så varför inte slå ihop detta och göra en super rolig workshop? Ni kommer till Catarina och binder där en bordsdekoration av säsongens blommor och som är passande till kvällens tema. När dessa är klara så dukas bordet upp med det ni kreerat och jag, Lena, handleder er genom bubblorna.

Som det är idag så har vi två datum som är klara och där man kan boka in sig antingen den 3 Maj och då kör vi italienskt. Eller den 13 juni och då kör vi lite franskt. Ni hör ju själva? Blommor och bu´bbel! Kan man inte någon av dessa datum så kan man boka in sitt eget gäng med samma koncept.

En underskön bukett i härliga färger

Världen är full av sköna bubblor (och blommor) så valmöjligheterna är många. Tidigare i höstas hade vi en fransk mousserande provning med damerna, den kan ni läsa om här. Eller varför inte friska upp minnet med Skräp kontra kvalitet när det gäller mousserande?

Om datumen inte passar eller om temat inte faller er i smaken så fixar vi det. Det är bara att fråga.

Kanske en provning med svenska bubblor?

Hoppas vi ses i sommar!

Kram, Lena

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

18 reaktioner till “Kom på en workshop – Blommor och bubbel”

 1. Kul idé. Blommor 💐& bubbel 🥂😊👍. Bra att ha sån granne som kan blommor & sånt. Då kan du få tips av henne. Men åxå kanske lite jobbigt. Om du planterar hemma & hon ser det & är på dig & påpekar saker om blommorna. Men hon kanske inte är sån?
  Hoppas inte det 🙂.
  Att vara öppen för förslag ska man vara. Då är man öppen för alla slags folk. Tänker jag.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  1. Ha ha ha, nä hon är inte så´n. Men jag ser framför mig vilken typ av människa du menar. Tack och lov har vi ingen sån här på vägen där vi bor. 🙂

 2. Kul idé men föredrar andra halvan. Bubblet alltså. Hur som, jag älskar workshops och synd det inte är närmare Göteborg.

  1. Bubblor är alltid kul. Blommor med men jag föredrar om någon annan binder åt mig. 😀

 3. Det låter som ett riktigt trevligt koncept! Jag älskar blommor, så det här att binda buketter skulle passa mig. Bubbel tycker jag om när det är gott bubbel – enligt min smak. Synd att det är väldigt långt att åka för mig.

  Kram!

 4. Vilken rolig ideé själv har jag inga gröna fingrar men blommorna på bilderna är fina. Hade jag bott närmre så för det låter så mysigt
  Kram

  1. Visst är de fina? Men deltagarna lär sig och man kan så mycket mer än man tror. 🙂

 5. Vilken bra kombo. Jag gillar både blommor och bubbel och hade gärna kommit. Tyvärr befinner ni er för långt från mig.
  Hoppas många vill delta, lycka till.

  1. Som du skrev.. avstånd är inte alltid kul. 🙁 Men om du bor i Stockholm och gillar vinprovningar så har Anna https://www.sommelierskan.se/ världens bästa provningar. Önskar sååå att hon bodde här nere men nu får ni njuta av henne istället. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *