Marstrands Havshotell för en natt

Förra året köpte vi ett spapaket på Marstrands Havshotell där vi skulle mysa tillsammans med våra vänner från Bohuslän. Det var ett speciellt ”vinterpaket” att utnyttja nu i januari till Mars. Att hitta en passande helg för oss alla skulle visa sig tufft men till slut hittade vi en bra helg att ses.

Fyra glas bubbel
Vi startade med bubbel I glasen

Marstrands Havshotell

Vi startade vår spa vistelse med att skåla i bubbel innan vi begav oss ner till alla härliga pooler. Det var ganska mycket folk och kö till både jaccuzzin och de varma utomhusbassängerna. Under tiden vi väntade fick vi sitta på de varma stenbänkarna, vandra i meditationspoolen, äta frukt eller ta något gott i baren. Det gjorde jag även medan de andra gick till bastubåten för ett uppfriskande havsbad. Pga handen kunde jag inte utnyttja alla pooler, så jag kommer att behöva ett nytt besök där igen.

Lånad bild av varma badtunnor på Marstrands Havshotell
Lånad bild av varma badtunnor på Marstrands Havshotell

Middagen tog vi efter spat på hotellets restaurang Ottos Vardagsrum och kök. Mysigt, vällagat och så mycket att prata om. Vi startade kvällen med en liten charkbricka att ”nibbla” på.

Charkbricka

Därefter så valde vi alla middag från havet, vilket känns helt rätt när man är på västkusten. Själv valde jag en torsk med Råräksfond, Ostron, Potatis, Västerbottenost, Broccoli och Blomkål. Middagen var så fin och välsmakande att man inte ville att den skulle ta slut.

Torsk på Marstrands Havshotell
Ljuvligt gott

Efter maten drog vi oss bort i loungen innan det var dags för en god natts sömn.

Marstrand
Marstrand

Frukosten var helt ljuvlig med massor att välja på, vilket fick avsluta vår mysiga vistelse. Tanken var att vi skulle ut och titta på Marstrand vilket det aldrig blev av eftersom vädret bjöd oss på en rejäl ishalka. Sakta gav vi oss istället hemåt igen med en bra känsla i kroppen.

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

7 reaktioner till “Marstrands Havshotell för en natt”

 1. Ohh vad mysigt och så härligt det lät med alla pooler och avslappning. Även de varma bänkarna man fick sitta vänta på.

  frukosten är ju nästan alltid det som är pricken över i.

 2. Å vad härligt! Och så avundsjuk jag blir på maten, det låter supergott! Har du någon prognos på när handen kan vara återställd igen? Förresten vet jag inte om jag läst vad du råkade ut för när du skadade dig, men jag kan få sådana riktiga ”ångesttankar” över att bryta något och hinner tänka 100 tankar över hur jag skulle klara allt jag behöver klara…

 3. Så mysigt och maten såg inte dum ut, tur att du hade en någolunda bra vistelse trots skadan i handen som det verkar och trist med ishalka men det är som det är överallt just nu

 4. Schark bricka är gott 🙂 och guuud va Avis jag blir när jag ser allt detta 🙂 ser så himla mysigt ut 🙂

 5. Låter som en toppen helg. Synd att du inte kunde utnyttja alla pooler. Men lite bra med. För du kan (måste) ni besöka stället igen.
  Kram Carin

 6. Låter som ett mysigt dygn. Å Marstrand som är så fint åxå 😊. Låter som ni var nöjda med spat. Då du nämner i slutet att du vill åka ditt igen 😊 när du är bra i handleden. Synd att ni inte kunde gå ut & ta en promenad. Maten ser väldigt god ut. Håller med dig ~ är man på västkusten så ska man äta skaldjur.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *