Om oss, det här är vi

Om oss är en presentation av oss två bloggerskor som ni hamnat inne hos.

Livets goda ting är treMat, vin och bubbel. Det är precis detta som denna blogg handlar om och lite därtill.

Här delar vi med oss av våra restaurangbesök, matupplevelser, recept, vin, bubbel och allt därtill. Ni får följa med oss ut på resor, när vi har middagsbjudning, djup dyker ner i kokböckerna eller bara äter något gott hemma. Vi testar vin, vi dricker champagne, vi utmanar oss och så mycket mer. Alltså, här får nien riktigt härligt god läsning.

Vem är nu vi då? Vi är två Skåne tjejer mitt i livet som dessutom gillar god mat, vin och bubbel. Vi fann varandra 2010 på en Indian och Cowboyfest. Efter det var det på en vinprovning vi sågs hemma hos Lena. Därefter har en sann och fin vänskap vuxit fram genom våra gemensamma passioner i livet. Vi startade vår blogg 2015 för att sprida vår passion ut till er. Vi har dessutom väldigt roligt ihop, trots våra olikheter.

Om oss

Lena – är den lugna tjejen som dessutom kan höfta till det i köket och laga de mest fantastiska maträtterna. Hon är utbildad Sommalier, med andra ord duktig på vin och champagne. Hon gillar dessutom att prova nya recept och lära sig nya smaker, men som är lite rädd för slemmiga saker.

Kajsa – Yrvädret som gillar fart och fläng, har svårt för att sitta still. Följer recept till punkt och pricka och sällan bara höftar till det. Hon gillar att testa nya recept eller laga beprövade paradrätter, men kan vara lite rädd för att testa på obeprövade maträtter.

 En presentation om oss bloggerskor Lena och Kajsa

Det här var lite om oss bloggerskor som ni hamnat hos. Vi hoppas nu på att ni ska få en riktigt skön läsning, några ”aha” upplevelser, goa skratt och dessutom en njutbar smakupplevelse.

Kram Lena & Kajsa

Mail: info@bland-kastruller-och-vinglas.se