Vi rymde till Halmstad och hamnade i Zigges Garage (Del 2)

Midsommar kom och vi rymde till Halmstad på Spa och hamnade i Zigges Garage. Ett super trevligt tapasställe utöver det vanliga med både skön mat och skönt häng. Men först lite hotellfrukost!

Härlig frukostbuffé
Härlig frukostbuffé
Bullar och Bröd
Bullar och bröd
Färska räkor på morgonen
Färska räkor är gott till frukost
Swedish fika på frukostbuffén
Swedish fika på frukostbuffén

När man bor på hotell så vill man ha en riktigt bra och god frukostbuffé extra allt. Vårt hotell erbjöd en fin buffé med extra allt och jag svängde tre turer in för att fylla på med allt det goda. Sambon förundras varje gång vi är på hotell över hur mycket jag äter till frukost. Detta händer sällan när vi är hemma.

Fotbadet på Hotell Continental Relax and Spa Halmstad
Härligt fotbad till trötta fötter

Efter frukost blev det lite jacuzzi innan vi tog en promenad längst Prins Bertils stig. När vi började närma oss lunchdags pep vi ner på stan och landade på ett hak mitt på det lilla torget. Där fick vi en lagom macka extra allt som satt precis där den skulle. Nöjda och glada traskade vi åter till hotellet för ett glas bubbel och ett härligt fotbad. Senare landade vi åter tillsammans med samma två par i jacuzzin och bestämde oss för att gå ner på stan för en bit mat tillsammans. Det skulle bli en helkväll visade det sig.

Lunchmacka med entrecote på Bulls i Halmstad
Lunchmacka med entrecote på Bulls i Halmstad

Zigges garage – vilket ställe

När vi kom fram till Zigges Garage så var det igen som någon svingat trollspöt och vi fick en bra plats för 6 personer. Det var mysigt, bohemiskt och bara så skön stämning där på lastpallarna vid oljefaten. Stämningen var ju dessutom på topp hos oss midsommarrymmare. Vi beställde in lite olika tapasrätter till bordet och delade på en kanna vit Sangria. Maten var dessutom grymt god, så det var en riktigt pangträff att landa på Zigges Garage.

Zigges Garage i Halmstad - tapas restaurang
Zigges Garage – vilket skönt ställe!
Vit Sangria på Zigges Garage
En kanna sangria är alltid gott
Tapas på Zigges Garage
Tapas på Zigges Garage

Efter maten klev vi en trappa upp och landade på Zigges takterrass med utsikt över Nissan. Bra musik och goda drinkar och ett skönt ställe att hänga på. När DJ:n startade så märkte vi att åldern sjön runtomkring oss och vi valde att gå vidare ut i Halmstadkvällen. Vi landade dock bara en bar bort hos Vinyl där vi fortsatte kvällen. Här fick dessutom dansa lite också och kvällen blev komplett.

Zigges sköna takterrass
Drinken Ziggielada på Zigges Garage
Drinken Ziggelada på Zigges Garage

Det blev även en överraskande rolig midsommardag och vi gick fick ett underbart minne från Halmstad att bära med oss hem.

Kram Kajsa

Publicerat av

kalebubbel

Vi är två skånetjejer som skriver om vår passion mat och dryck. Här delar vi med oss av våra restaurangtips, reser, middagar, recept, vintips, dukning, festtips och mycket mer.

12 reaktioner till “Vi rymde till Halmstad och hamnade i Zigges Garage (Del 2)”

 1. Hotellfrukost är något speciellt. Visst vill man att den ska vara bra, och gärna med något extra.. Behöver inte vara mycket, men gärna genomtänkt. Vilket mysigt ställe ni hittade. Så gott.

 2. Men alltså, vilken dunderhelg det blev! Och så många fullträffar, verkar det som! Blev helt klart ännu mer sugen på att åka till Halmstad igen! Men det blir nog en tur med barnen snart, och över dagen, så då får jag nog skippa sangrian och drinkarna 🙂

 3. Åh, hotellfrukost är ju så gott! Äter också alltid så mycket mer än vad jag brukar då.
  Vilken härlig stämning det verkade vara på Zigges garage, tyckte det var väldigt coola bord de skaffat!

 4. Hotellfrukost är ju hur bra som helst och jag äter också jättemycket mer än hemma då..Maten såg riktigt god ut och såg ut att vara ett bra ställe att spendera tid på

 5. Hotellfrukostar är gott men ibland lite för mycket att välja på.
  Vilket ställe ni hittade. Ser verkligen mysigt och trevligt ut.
  Kram Carin

 6. Wow, vilket ställe!
  Tyvärr tycker jag inte om att äta frukost, varken hemma eller på hotell. När jag jobbar pressar jag i mig lite hotellfrukost, fast utan entusiasm. Tycker inte om att äta tidigt. Fast vet att många uppskattar en hotellfrukost.
  Skön söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *